Услуги

Со цел да ги задоволиме Вашите потреби, нашиот тим од искусни стоматолози ќе ви понуди врвни услуги од следните области:
Естетска стоматологија
Стоматологија базирана на уметност и наука.
Ортодонција
Повеќе од прави заби...
Имплантологија
Најдобриот начин како да ги надоместите изгубените заби.
Anti Aging
Ботокс, хијалурон, мезотерапија...

Нашиот тим

Запознајте го тимот кој ќе ја креира вашата насмевка на едно завидно ниво.  
Христијан Ташковски
Христијан Ташковски

Специјалист по ортодонција

Креативен, деталист, секогаш фокусиран.

Јулија Заркова Атанасова
Јулија Заркова Атанасова

Специјалист по стоматолошка протетика

Искусна, амбициозна, спремна да одговори на сите предизвици.

Препораки

Контакт

9 Мај бр.5 Скопје, Македонија
E-mail: dentimax@dentimax.mk Phone: +389 70 787 070